Prevence na dětských táborech

Jak předcházet nákazám z potravy na dětských táborech

O tom, jak na letním táboře nejlépe předcházet nákazám z jídla a o základních hygienických zásadách pro malé táborníky.

prevence taboryDětský tábor pochopitelně nemá a nemůže mít zázemí a vybavení pětihvězdičkového hotelu. Jako prostor pro stravování mnohdy slouží jednoduchý přístřešek, záchody bývají suché, umývárny tvořené výtokovým kohoutem a mycím korytem, teplá voda k osprchování může být dostupná jednou týdně….

Číst dál...

Ministerstvo zemědělství logo
ÚZEI
Ministerstvo zdravotnictví logo

Webová stránka je realizována v rámci plnění dotačního programu MZ ČR „Národní program zdraví – projekty podpory zdraví 2013“, projekt č. 10305: „Informační kampaň na téma WHO 5 klíčů k bezpečnému stravování, hygiena při manipulaci s potravinami a zdravá výživa“